Ännu ett år

Efter en intensiv höst börjar 2016 gå mot sitt slut och vi kan blicka tillbaka på ett händelserikt år. Antalet kunder har ökat i rasande takt, nya funktioner har smugit sig in och vi har gått från 8 till 10 anställda och dessutom rest till olika städer och träffat åtskilliga redovisningskonsulter under våra utbildningsturneér.

Vi tycker det är riktigt kul att träffa er som använder vår tjänst, vid införsäljning är det ofta en eller ett par personer hos kunden vi möter,  vi vill även träffa de som kommer att använda tjänsten mest. Därför är vi väldigt ivriga på att få komma och utbilda användarna på plats, också för att vi har sett att en utbildning är a och o för att verkligen komma igång med en digital rapportering och få chans att se de möjligheter som finns i tjänsten.  Oavsett storlek på byrån står våra kunder inför samma utmaningar just nu när det gäller att digitalisera sin leverans till kunder, att anpassa sina yrkesroller allt eftersom deras tidigare arbetsuppgifter automatiseras tack vare teknikens framfart och utmaningen att få både medarbetare på byrån och kunderna med sig på resan. Detta hoppas vi kunna vara ett stöd i, med hjälp av interna utbildningar, deltagande på kundevent eller fungera som ett bollplank vid framtagandet av nya rutiner.

När det gäller nya funktioner har det främst varit fokus på vad våra byråanvändare levererar till sina kunder, utökad funktionalitet i rapportnotifieringen och en helt ny funktion för just rapportering har vi släppt en första version av. Dessutom har vi skapat möjligheter för att anpassa kontoplanen för de som avviker från standarden. Under nästa år har vi än mer funktioner på gång som vi ser fram emot att berätta mer om!

Vi har ju även utökat antal medarbetare hos oss genom två vassa programmerare som bidragit stort på kort tid, vilket vi är oerhört glada för, vi har ett starkt och bra team som arbetar för att möta de krav och önskemål som våra användare har på tjänsten. Nu är vi 7 st i utvecklingsteamet och så  vi  andra som gör allt det som inte har med programmering att göra. Vi kommer att behöva bli ännu fler under nästa år, håll utkik här så säger vi till när det är dags.

Under hösten har vi haft spännande möten både i våra grannländer och i London som vi ser fram emot att jobba vidare med under 2017, digitaliseringen gör sitt avtryck även utanför Sverige förstås och många står inför samma utmaningar som här. Vi ser fram emot att medverka på den största mässan i Storbritannien för redovisningsbranschen, som äger rum i maj.

Likt förra året hoppade vi i år över fysiska julklappar och hittade en organisation som alltid är i stort behov av pengar för att kunna fortsätta sitt fantastiska arbete ute i världen, att de under december månad får skänkta belopp dubblerade gör att de kan göra ännu större insatser under kommande år. I år har vi valt att stötta Läkare Utan Gränser som räddar liv och lindrar nöd där de behövs som mest, läs mer om deras arbete på deras hemsida där du även kan ta del av fältarbetares starka berättelser och se vad du kan göra för att bidra https://lakareutangranser.se/

Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt år!

Kommentarer